Saturday, 28 July 2012

Whats mean this !!



Aku taktau apa salah aku sampai pesbuk sanggup buat aku cenggini. Tanpa keredhaan saya tau, kenapa ada temlen? Sehabis mungkin saya mengelak nak dpt benda alah ni, tapi knp dpt jugak. Kenapaaaaaaa!! Tak fhm ekceli apa maksud pesbuk bg temlen free kat sumorang. Dia fikir kreatf habis ke buat gaya baru camni ha? Haa? Rasa nak sujud syukur pon ada jugak. Alah-alah bahagianya hati~

Monday, 25 June 2012

Kem Cinta SMA.

Nama kem tu pon dah buat aku menggulupur. Cinta SMA woi! Waaaahhhh. Kem ni baru tahun ni ada kat samten. Sebab..... yelah kan, batch kite kan 1st batch yg guna silibus baru. Buat kat bagan lalang. Eksaited nak pergi, bukan sbb apa pon. Sbb nak keluaq dari samten, taknak dok ashramaa. Tu je, hahaha. Tapi niat nak belajo tu memey ado lah. Hihi



So.....this,bagan lalang. Haaiii. We will be there on this friday. Hopefully everything worked fine. Oh yeahh. Aminnn :)

Sunday, 24 June 2012

Terima Kasih :)

On pesbuk, bukak messages. Baca satu-satu. Tapi bila part yg satu ni........... aik ???


Haaaaa. Dia ni ntah kenapa tah semangat kebebeh. Tapi pape pon thanks mirul :) terharu pulak baca ayat hang yg last. Haa terima kasih wish awai. Smgt kau ye? Takecare dekat sanaa, rindu semua budak SMAD. Dan, terima kasih mendoakn aku. Harap yg baik2 lah ye? Hihihi. Kita kawan :) Tak lebih, tak kurang. Harap kau faham. Sekiannn

Saturday, 23 June 2012

     *On laptop. Click google chrome. Type blogspot.com. Log in. Enter new post. So here we go :)*




Ehemm ehem. Assalamualaikum :) Hai nama kito wappa dan harini kite nak update belog yg dah lamo bersarang rapi. Baiklah, kita mula dgn celita sukan sekolah guwa k? Pada tanggal 21 JUN 2012, Sekolah Agama Menengah Hulu Langat telah mengadakan acara rasmi setiap tahun iaitu sukan tahunan. Wey dah takpayah nak baku sgt. Kali ni tak buat kat IKBN. Buat kat bangi. Cewah perjalanan jauh sikit, haa gituu. Tapi letih laa, biashaa lah kan. Selalu dekat je, ni sampai ke bangi lak haa. Kitew masuk lari. Ekekeke. Hak alaaaahh kau, asal gelak? Dah dua tahun. Kau hadooo? Kalah ah for sure. Kahkah!Alaa at least ada gak laa ciri2 atlet kat situ. Tak banyak, sikit pon layan la. Haa nah ah gambar. Ni gambar cilok dr cocej. Hihi sorry. 




Khalid Al-Walid :)


Toriq Ibn Ziyad :)
Salman Al Farisi :)


Salehuddin Al-Ayubi :)
This, Abu Ubaidah Al -Jarrah. Saya sayang ini firqah :)




Perbarisan ni firqah kite johan. Yeayy clap your hand! Alhamdulillah, berkat ajk form4 & naib presiden yg bertungkus lumus, dgn kerjasama anak2 buah nyaa, tak tido malam buat benda alah tu haa. Haha johan akhirnya :D khemah pon firqah kteorg jugak johan. Alahai rezeki. Syukur ^______^ Apa lg? Dah tu jee, tahun depan aku olahragawati. Tolong jgn biadap gelak kan, dan mohon bg sokongan yg padu. Telima kaceh!




Sunday, 10 June 2012

10 JUN 2012.

Hai, harini balek asrama. Yes, BALEK ASRAMA! Faham tak apa aku rasa skrg. Fahaam? Bagus -.- mmg lah tak mati pon balek asrama tu, balek jelah kan. Tapi yg mati nyaa bila kena -----> BANGUN SENDIRI, BASUH BAJU SENDIRI, NO TV, NO INTERNET, NO MAKANAN YG MAK MASAK. NO MOREEEE! :'( . Wey kadang2 kan aku fikir apesal lah asrama wujud. Apesal lah aku kena duduk asrama. Apesal apesal dan apesal. Everything about " apesal ". Dahh, macam takde point lah pulak luah kat blog. Kahkah dah babaiii. Sekian,


# HappyBirthday Adaaahh :* harini birthday dia, lagi lapan hari aku pulak. Ekekeke gegeh!

Thursday, 7 June 2012

Kerja kursus siroh....

Tahun ni kan kite SMA kan, so ada kerja kursus untuk siroh. Tu konon nyaa nak backup markah la. Haa sebab tu kena buat. Isnin ni kena hantar dah tapi satu hapee tak hadap. Yeaayyyyy =..= semangat-semangat pergi library, cari maklumat bagaii. Ekekekeke punya nak lah markah yg tak seberapa tu, sanggup haa. Ekceli takde motif pon update. Puteli yg mengada suruh update . Yee, terpaksa. K dah bbye. Sekian, asaalamualaikum :) islamik siket

Sunday, 13 May 2012

Hai Pn Sa`adiah bt Daud ^_______^


Hari ibu. Ada kata haram sambut, ada kata " manadaa, boleh jelah". Tak kesah lah. Hari2 pon hari ibu jugak kan? Takpayah nak ikut adat kafir sangat. Okay now Pn Sa`adiah Daud, listen here. Hahak macam member lak haa. Okayokay. Mak, iloveyouu. Hehe thanks for everything yaa? Nanti org belanja mak chokichoki. Ekekeke. Please always know that no one can replace you in this world. And only God knows how much you mean to me ♥