Saturday, 23 June 2012

     *On laptop. Click google chrome. Type blogspot.com. Log in. Enter new post. So here we go :)*




Ehemm ehem. Assalamualaikum :) Hai nama kito wappa dan harini kite nak update belog yg dah lamo bersarang rapi. Baiklah, kita mula dgn celita sukan sekolah guwa k? Pada tanggal 21 JUN 2012, Sekolah Agama Menengah Hulu Langat telah mengadakan acara rasmi setiap tahun iaitu sukan tahunan. Wey dah takpayah nak baku sgt. Kali ni tak buat kat IKBN. Buat kat bangi. Cewah perjalanan jauh sikit, haa gituu. Tapi letih laa, biashaa lah kan. Selalu dekat je, ni sampai ke bangi lak haa. Kitew masuk lari. Ekekeke. Hak alaaaahh kau, asal gelak? Dah dua tahun. Kau hadooo? Kalah ah for sure. Kahkah!Alaa at least ada gak laa ciri2 atlet kat situ. Tak banyak, sikit pon layan la. Haa nah ah gambar. Ni gambar cilok dr cocej. Hihi sorry. 




Khalid Al-Walid :)


Toriq Ibn Ziyad :)
Salman Al Farisi :)


Salehuddin Al-Ayubi :)
This, Abu Ubaidah Al -Jarrah. Saya sayang ini firqah :)




Perbarisan ni firqah kite johan. Yeayy clap your hand! Alhamdulillah, berkat ajk form4 & naib presiden yg bertungkus lumus, dgn kerjasama anak2 buah nyaa, tak tido malam buat benda alah tu haa. Haha johan akhirnya :D khemah pon firqah kteorg jugak johan. Alahai rezeki. Syukur ^______^ Apa lg? Dah tu jee, tahun depan aku olahragawati. Tolong jgn biadap gelak kan, dan mohon bg sokongan yg padu. Telima kaceh!