Friday, 25 November 2011

Bukit Broga :D

21 NOVEMBER 2011 , menuju puncak broga .

Pegi bukit broga . Kat semenyih . Best gilaaaaa <3 Mula mula memang taknak ikot pungg . Yelah , sebab takda sape ajak kan T_T pastu dnga cita macam ramai cancel , so mnggedik ah nak join :P Sumpah best wey . Penat ? Harusss lah , puas lah tapi bila dah tiba kat puncak :D Rugi sape tak pegi . Bukan selalu dapat daki mendaki ni haa . Tapi yang penting , lemak aku banyak cicir sepanjang perjalanan mendaki . Hahahaha . Nah , tengok gambar .
Our starting point :D




Lawaaa kan ? ><




Buaian Syeikh Muzaffar . * kononye * 




Naaa , tu diaaa . Pendaki pendaki kita :) 



Si kenit tu adek modah . Comel gilaa dia :)

Finally ! Selamat datang ke puncak bukit broga :D 


Memang best moment habiss . Lepas daki mendaki nih , kteorg pegi sungai tekala . Mandiiiii ! Hahaha . Yelahh , badan dah bau serupa bangla , sapa tak rimas kan . Pegi sungai tu ayah ana yg hantar . Actually , semua tempat ayah ana hantar . Hikhok . Terima kasih pakcik zulkifli :) Dalam pukul 4 lebih camtu kteorg balik . Muka masing masing dah macam tenuk basi dah . Tak larat aku tengok . Haha . 21 NOVEMBER 2011 :) Oh yeah ! <3