Sunday, 27 November 2011

Dear facebook , 

Goodbyee ! Aku tinggal kan kau untuk beberapa hari . Ini bukan apa yg aku nak . Tapi , tulah kan , lumrah manusia <---- ayat mintak penyepak ! 

Okay , semalam deactive acc fb . Tapi harini dah rasa macam sebulan tak bukak muka buku tu . Ya Allah , kau kuat kan lah iman hamba-Mu ini Ya Allah --  Tengok adek online . Rasa macam nak suruh dia stop jee . * jelesss sebab tak boleh online dah *. Actually , deactive acc tu sebab nak lari dr someone ni haa . Rimass nyeeww dgn dia . Nak block , tak boleh pulokk . Kang dia panggil geng2 dia serang aku pulak kang . Jadi , dengan meng-deactive kan acc fb , hidup ku terasa bebas dr dibelenggu manusia sepertinya <--- wah wah wah , ayat kau , kemain lagi ! Okay , baii . Taktau nak cakap apa dah .