Tuesday, 6 December 2011

imissyouuuuuuuuuu :>

Assalamualaikum :) <--- start from now nak bagi salam , sebab nanti nampak suci je entry titew ni , hikhok


Okay , tu bukan tajuk pertama yang aku nak bincangkan sekarang . * wey menggelabah kan HAHA . Firstly , nak mohon maaf dekat encik bloggie sebab titew macam abaikan awak jee , kankan ? Soghiii . Memang maleh gilo nak update blog ni haa , pasai pa ? Pasaiiiiii , takdak benda nak dikongsi bersama pungg :D Okay okay dah , bertenang semua , amik perhatian dengan apa yang saya nak cakap sekarang . Duduk diam diam .

Nampak tak tajuk post titew kat atas tu ? Ha , apa ? Imissyouuu kan ? Okay , miss dekat siapa ? Rindu dekat sekolah . Muahaha ! Eh eh , gelak gelak apa ? Saya serious ni , muehehe ><  Wahai Sekolah Agama Menengah Hulu Langat , saya rinduu awak :) Rindu nak nak berjalan dari asrama ke sekolah . Rindu nak dok dalam kelas , rindu nak belaja , rindu nak pakai peniti bila time perhimpunan pagi <--- perkara paling aku benci nak buat -- Nah tengok gamba sekolah tersayaaanng titew  ^^

Sekolah Agama Menengah Hulu Langat :)


Semua gamba ni cilok dr fb saadah . hehe , sorry adah ><

Kayy , tu pasal sekolah . Now nak say imisssyouu dekat form3 pulak :) Rindu nak gelakgelak . Kat rumah nak gelak dengan siapa ? T_T  rindu nak mandi kolam , wohooooo :D Rindu nak buat maggi , rinduu nak prep , rinduu nak ponteng prep , rinduu semuanyaaaa ! Next year , taktau stay ke tak . And the most important thing , taktau dok asrama lagi ka dak . Yelah , isi borang asrama pon cincai mancai jee . Dear warden , tolong luluskan permohonan saya yeee , saya nak dok asrama . Rumah saya jauh taw warden ( suara gedikk ) Dah , taknak cakap banyak , amik gamba ni . Tengok . Kbai :)

Geng ter-hebat wott wott <3




Ni membe satu dorm , rinduu gila dorang :D

Baju kuning tu saffa  , yang hijau tu atikah . hihi
Belah kiri tu aminah , kanan saidah :) Iloveyouu bebeh  !
Okay , fokus dekat mucung thaqifah . Kah kah !
Oh yeah ! 96 soul :)