Saturday, 10 December 2011

Kawan oh kawan

Assalamualaikum , firstly sorry bebanyak kalau entry ni ada buat siapa2 terasa ke, apa ke , aku bukan apa . Sajaaa nak tego hamba Allah sorang ni ha . Tapi taktau dengan cara camna . Sebab aku takut nanti dia tak boleh terima kan . Okay , benda yang aku nak cakap ni memang dituju khas untuk kau sorang je wey . Bukan orang lain . Aku tahu kau tak terasa pun. Sebab kau tak pernah sedar salah kau .

Straight to the point . Kau memang suka kawan dengan orang yang boleh bimbing kau je eh? Maksud aku , orang2 yang sosial ni kau tak berapa nak berkawan sangat en? Kenapa tah ? Hina ke budak2 sosial? Wey kau tau tak , dorang memang lah sosial , tapi hati dorang baik do . Aku rasa lebih baik kot dari kau . Dah lama aku perhati kau tahu? Kau tahu tak , kalau kau nak cari kawan yang perfect , yang kaya , yang cun melecun , yang hot , yang pandai , tak kemana dee . Kita kawan semua sama kan? Apa nak beza2 pulak . Kau mesti nak cakap aku menggelabah laa , bajet baik la , apa laa . Tak kisah . Suka hati lah nak cakap apa . At least aku tahu aku tak lah se-OVER kau .

Kayy , benda kedua aku nak cakap , tolong jangan rasa diri kau bagus . Tolong eh. Kau mungkin tak sedar salah kau tu . Pasaii tu aku tegoq ni haa . Even kau tak kan baca pun blog aku . Haha . Maka dengan ini , tolong berubah okengg adik maniss ? :) Kawan semua sama. Takpayah nak memilih sangat, sorry andai ayat2 aku bikin kau marah .