Sunday, 25 December 2011

Tahniah :)


Muhammad Fuad Bin Sharifoddin :) Tahniah . Tak terlambat lagi kott rasanyaa nak cakap tahniah . Haha budak pandai kan , 8A 1B wooo . Teanjat boboi , kahkah . Tapi titew tak bijak macam awok lah , tgk ah SPM nnt , titew kalahkan awokk . Actually takde motif pon post benda ni , kejadah apa tah. Taktau nak update apa. Wish tahniah kat awokk ni kira okengg leteww . Kay nnt spm takpayah struggle , payah nnt kita nak kalah kan kamu :P Congratee again :) * sila terharu dengan apa yang saya buat . Hahaha kboi ~