Monday, 26 December 2011

Assalamualaikum :)

Dah dapat asrama dah . Tapi taktau kenapa aku tak hadap plus excited langsung . Ecehh ayat nak menggelabah je. Thanks warden . Pelik jugak sbb dpt. Oh yeah , terbukti saya baik >..<  Dan ter-amat2 lah pelik apehal ramai form3 kena reject . Warden , tolong jawab segala persolan yg bermain di fikiran saya. Wey takpayah nak bajet sgt ah ayat = =  aku dah lah tak lengkap isi borang. Dgn balek hostel lambatnyaa , solat dalam dorm tah berapa puluh kali , hp tak pernah miss bawak , lambat pegi sekolah . Okay kau nak cakap kau gangster habis la ni ? ha ? ha ? Takde lah , bukan apa. Kesian kat kawan2 titew yang tak dapat tu . Rumah kalau sebelah sekolah , takde lah aku nak kabot kabot kecoh pasal ni kan.


Lagi satu , wahh banyak pulak benda aku nak cakap kan, haha . Kenapa nak pupus kan form3 ? Kenapaa ? Kenapa dan kenapa ? Wafa pleasee , jangan bajet -- Kesian lah kat kami :'(  kitaorg baik jee , manadee banyak beno masalah . Setakat pegi skolah lambat , solat dalam dorm , apa lah sangat . Bukannya kitaorg hisap dadah pon . Bajet masalah mcm kena bawak pi balai jee . Haa ni tak puas hati lah ni kan. Haha over tak over tak ? Korang2 yang tak dapat tu , dont be sad . Aku akan doakan yang terbaik :) * sila terharu , kahkah ! Bak kata awie , asrama HAMBAR tanpa budak budak nakal . Sekian .