Saturday, 31 December 2011

For the last time.

Rabu lepas pegi klcc. Rabu lepas punya cerita harini baru nak post kihkih. Pegi klcc buat apa? Saja jalan cuci mataa , haha taklah. Nampak tak tajuk entry kita tuh? For the last time right ? Apa yang lastnya ? Last keluar bersama , last gelak-gelak bersama . Pasni takdo dah :'(

Nak jugak cerita dr mula haha . Mula-mula mawaddah warahmah ajak pegi sana . Wey tak perlu nak nama penuh sangat kutt = = haha kay pastu, dia cakap untuk terakhir kali. Lepasni aku nak pindah. Bila lagii nak keluar. Tak terperanjat pun bila dia cakap cmtuh, yelah orang 9A kan, bila-bila boleh dapat tawaran sekolah sana sini. Semua dah setuju bagai tuu , set time , jumpa kat mana then gerakk <-- ayat ni sangat digemari oleh kami sebab bunyi dia macam gempak benooo whaha :D

Then jumpa kat kl sentral . Bila nampak jee kelibat diorang sumpah aku batak. Haha sebab takpernah keluar sebegitu ramai. Ecehh kira gempak habis letuww konon. Pastu gerak teros pegi klcc . See , perkataan GERAK sangat gempak kan. Kau tak rasa ke? Tak ? Eleh heran pulak.

Saffa bawak adik dia muqsit, nadiah pon bawak adik-adik dia. Wah kakak mithalu gituu. Sampai-sampai terus pegi beli tiket masok petrosains. As usual, leader dia haruslah mawaddah. Dia tolong beli tiket and bla bla bla. Dah habis masok petrosains apa sume tuh pegi taman yang kat klcc tu. Taman tu ada nama tak? Aku taktahu apa nama taman tu hehe . Main buaian sampai kena marah dengan makcik guard kat situ. Kerek tak? Rileks ah makcik, naik dua orang tak runtuh mana pon buaian makcik tu :P kay pastu apa lagi ek? Jumpa matsalleh yang langsung tak kacak tapi diorang still nak amik gamba ngan dia. Matsalleh tu pon apa lagi , terasa diri hot kemain lah . Hahahaha . Dah , tengok gamba lah pulok . Kbai :)





Yeayyy alya menang :D
Time ni main bola , haha mangat je semua 


Nanti aku explain kenapa muka najwa camtuh haha 
Tu laa mawaddah leader kami ><


Mula-mula matsalleh ni tak senyum kan,
Yang ni senyum pulak sebab dah rasa diri hot , kahkah


Tetiba aku sesat pink 



Time ni tiru style orang amik gambaq , mula-mula style puss , maka terjadilah .........


Yang ni pulak style jejaka-jejaka hot amik gambaq . Maka terjadilah .........


Hot kan ? Hahaha


Membe-membe saya cantik kan? Hehe 


# A true friend is the only person who never gets tired of listening to your own pointless dramas over and over  again. Aku sayang korang :')