Monday, 23 January 2012

:'(

Hai , lama tak update. Taktahu nak post apa sebenanyee . Kite dah form4 , dan kite benci dengan " form4 " tu , buntu ah -______- banyak betol benda kena fikir. Eceh bajet . Tapi yee , buntu sangat. SMA skrg silibus dah baru , buku makin tebal , harga takpayah cakap , bawak maut doe harga semua buku. Kite tak dapat kelas sains , kena campak kat account. Sedih gilaa :'(  Tapi redha kan hati belaja account. Mana tahu satu hari jadi akauntan terhebat : ) Sayang nak tinggalkan samten , tapi takboleh bawak SMA. Haa kau faham tak cemanoo rasa skrg ? = =  Pecah pale ah fikir. Wey bajet kan hahaha .Bak kata nashrul , pindah jelahh , pujuk makayah. Hailaaa , kalau makayah den bagi. Kalau tak ? Haaa takkan nak gagal kot sijil SMA aku ? Wey cemanaaaaa ???????? Ini betul2 buntu nih hahaha . Btw rindu dekat ex samten yang baru pindah :') Sekian.