Friday, 3 February 2012

:(

Terasa nyaaa :'(  Kalau benci pon tak perlu nak honest sgt kot. Biasa2 dah lah. Tunggu lah nanti lagi berapa minggu aku belah la ye. Time tu kau mesti suka. Btw sorry untuk semua salah silap. Terasa diri dipinggirkan . Terasa cm dah tak tahan hadap semua tu . Saba saba , nanti aku belah . Kau lek jeh. Takyah nak buat muka sangat bila jumpa aku. Agak dah , mesti ramai tak suka punya. Hmm kalau cenggini better belah dr saket kan hati org je . Sekian


# aku pon manusia jugak, ada hati perasaan sama cm kau. Ber-agak lah sikit.